torstai 26. marraskuuta 2009

Juuri tämän te haluatte nähdä

Tällaisten juttujen kanssa täällä asustellaan. Eräskin kaunis aamu heräsin ötökkämyrkkypullon runolliseen suhinaan kun Minna tappoi torakkaa kylpyhuoneessa. Yllä olevaa yksilöä ei vahingoitettu.
We are living with all sorts of creatures that we are not used to living with. One morning I woke up to the sound of Raid - multi-insect-killer while Minna was killing a cockroach in our bathroom.

Tämä kaveri hengaili verhon takana ikkunalaudalla yksi ilta. Näitä on täällä paljon ja ovat aika harmittomia, suorastaan herttaisia.
This fellow was chilling behind our curtains one evening. But lizzards are nice, not bad at all.

Ja tämä on se hirmuhämis joka levitti kymmenet poikasensa huoneeseemme. Näyttää säälittävän pieneltä tässä kuvassa, mutta oli oikeasti isompi kuin suomalaisneidon kämmen ja hiljaiseksi veti. Brrr.
And this is the mama spider, who decided to spread all her little babies in to our room. She looks ridiculously small in this picture, but she was bigger than my hand in real life. Still get the chills.
Terveisin Spider-Lover-Saila and Murderer-Minna

4 kommenttia:

  1. Gekkoooooo!!

    Mie olen niin iloinen sinun puolesta, Saila,
    kun saat olla siellä niitten ötököithen kanssa.
    Se oli Kusiaismäellä aina niin surullista katelha sinua,
    kun ei voinut tarjota sun iloks
    noin monipuolista hyönteiskanthaa.

    Ps. Millon meinaat olla S-järvellä?

    VastaaPoista
  2. Niin, Kusiaismäellä oli vaan niitä kauheita murkkuja ja metässä karhuja. Ai niin, ja sinä. Oli siinä kestämistä. Oon Soaarijärvellä 21.12. eteenpäin yli uuden vuoden, ainakin näillä näkymin. Ei kai me vaan nähdä mahdollisesti?!

    VastaaPoista
  3. Hui, sehän olis kauheeta, eikö vain.

    VastaaPoista
  4. Hmmm, saa nähdä.
    Mietin vielä,
    haluanko sitä oikeasti.

    VastaaPoista