perjantai 4. toukokuuta 2012

Kuvia ja tunnelmia

Hiton Omput ja niiden Appsit... No nyt on kuvia, kiitos WordPress applicationin. Tässä muutamia kuvia ekoilta päiviltä. DMZ-reissu muuten siirtyi liiallisen kuumuuden takia, tehdään se myöhemmin sitten. Tiedossa todennäköisesti myös paluu kauniiseen Hoi Aniin:) -M-Minnan ja Sailan kaveri wonder Van vei meidät paikalliselle hullunmyllytorille tapaamaan vanhempiaan ja syömään. Kuvassa lihatikkuja, mansikkaista energiajuomaa, sokeriruokojuomaa ja lihaa sekä mystisen klimpin sisältävää nuudelikeittoa. Oli siellä jotain muitakin mömmöjä, mutta en uskaltanut maistaa. T. Joel

Ai niin, edellisenä iltana Top (of the mountain) vei meidät aiemmin mainitun korugalleriakäynnin jälkeen katukeittiöön syömään kalanuudelikeittoa, joka oli yllätyksekseni parasta sapuskaa mitä olen tällä reissulla toistaiseksi saanut. -J-Parfyymijoen ylittävä silta. Kuva otettu meidän hotellihuoneen partsilta. Onkohan paikalliset halunnu kaunistella totuutta tuolla parfyymi -nimellä, joki kuitenkin on luultavasti kaupungin viemäri. -J-Minnan ja Joelin hotellin uima-allas. Löydettiin agodasta aika hyvä alennus (26€/yö, norm. yli 100€) tähän Century hotelliin. Aateltiin, et pooli olis ihan kiva virkistäytymispaikka, kun täällä tosiaan on ihan törkeän kuuma (välillä yli 40). Paljon edullisemmalla löytyy kuitenkin oikein hyviä majoitusvaihtoehtoja. Tätä hotellia on haukuttu tripadvisorissa ja onhan tämä jo tosi kulahtanut 4 tähden hotelliksi, mutta meidän mielestä oikein mukava. Oikeaa luksusmeininkiä halajavat löytävät kyllä Huesta oman hotellinsa. Niissä hinnat tosin ovat ihan länsimaista luokkaa. -M-Yritin zoomailla paikallisia tyttöjä, mutta kuvaan tarttuikin katunäkymä kahvilan ulkopuolelta.. :) Tai niin ne ehkä luuli. Hahhaa. Omituisen paljon täällä ihmiset jää tuijottamaan meitä, suu auki ja silmät pyöreinä. Pullossa kasvaneita moukkia mokomat! -J-Vanha kotikatumme näyttää edelleen lähes samalta.


Palmut on aina tosi jees.

- Posted using BlogPress from my iPad

3 kommenttia:

 1. Voi kyynel! Ihanaa lukea tei juttuja. Etenkin nuo Joelin postaukset on hauskoja :D Muistaispa itekki ne alkupäivien ajatukset siellä! Tahtoisin niiiiiin kovin olla siellä tei kanssa nyt! Pakko kyllä päästä sinne lähivuosina kans käymään. Ens kerralla sitten tei kanssa! Ihania ja hauskoja muistoja tulee kyllä mieleen! Vieläks siellä on mei ihana vakkari herkkupuoti, jossa oli kaikkea ihanaa suussa sulavan maukasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. French bakerya meinaat varmaan? Kyllä on ja toimii edelleen. Omnomnom. Joo, mun mielestä kans joel sais kirjoitella kommenttejaan lisää.

   Poista
 2. Juu, just sitä tarkotin. Ei muista enää paikkojen nimiä! Nam!

  VastaaPoista