tiistai 22. toukokuuta 2012

Palawan, Filippiinit

Seuraavassa kuvia Filippiineiltä. Enää neljä päivää reissua jäljellä...Hieno matka on ollut tässäkin maassa. Erilainen, mutta hieno:) Kuvat puhukoon puolestaan. Reissaajat ovat kuumuudesta uupuneita.









Kolme ekaa kuvaa Puerto Princesasta, Palawanin saaren pääkaupungista. Palawan on todella luonnonkaunis paikka, jossa suhtaudutaan vakavasti luonnonsuojeluun. Paikalliset kierrättävät ja roskia ei näkynyt luonnossa juuri lainkaan, varsinkin jos vertaa Vietnamiin, jossa kauniit rannat ja ojat olivat täynnä roskia:(



Nämä loput kuvat ovat El Nidosta, jossa vietettiin viisi yötä. Island hopping-tourit ja snorklailu El Nidon henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa oli mieletön kokemus. Nähtiin mm. Nemo ja isoja kilpikonnia:) Saarien rannat olivat epätodellisen kauniita ja lähes autioita. El Nidossa pääsee muutenkin pakoon suuria turistimassoja (ainakin vielä). Tosin kovin helppo sinne ei ole päästä. Matka Puertosta kesti reilu 5 tuntia ja tiet olivat todella mutkaisia ja loppumatkasta myös kuoppaisia. Todellinen bumpy ride. Itse kylä ei ole kovin kummoinen ja sähköt toimivat vain 2pm-6am välillä.























Kaksi edellistä yötä oltiin Sabang beachilla (kaksi vikaa kuvaa sieltä) Törsättiin resorttiin, hähä. Nyt ollaan takaisin Puertossa ja täältä mennään vielä pariksi yöksi Manilaan shöppäilemään. Sitten kotia kohti. Paluu todellisuuteen tulee olemaan taas vaikea, luulen ma. Cam on ja salamat lukijoille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti