torstai 24. syyskuuta 2009

Easy Traffic Pictures

Kotiudumme päivä päivältä enemmän. Eilen saimme omat polkupyörät ja puhelinliittymät ostetuksi, joten jee, vietnamilaistumisen prosessi voi alkaa.
Eilen ja tänään olemme siis jo viettäneet tunnin per ilta orpokodilla, lähinnä ympärillemme pällistellen ja nolosti kielen oppimista yrittäen. Alku on haastavaa, totta kai, etenkin aivan uudessa kulttuurissa ja uuden kielen kanssa. Orpokodissa, jossa tulemme viettämään aikaa seuraavat kolme viikkoa, on n.22 lasta, iältään 6-21-vuotiaita. Meille kerrottiin että näiden lasten kanssa voi viedä jonkun aikaa että pääsemme parempaan kontaktiin. Ja niinpä se taitaa olla. Ensimmäinen viikko menee meillä tarkastellessa ja viikon päästä sunnuntaina olisi tarkoitus pitää jo ensimmäinen Life Skills Training-oppitunti/työpaja. Huomenissa pitäisi alkaa yhdessä Ainon ja Hennan kanssa suunnittelemaan että mitä oppitunnit sitten pitäisivät sisällään.

Elämme jännittäviä aikoja!



Liikennettä rauhalliseen aikaan päivästä. Traffic, when it´s the quiet time of the day.




Uusi pyöräni, joka kesti tasan yhden päivän, uskollinen ratsuni. Ostin uuden.
My new bike, which broke the day after I bought it. It was a loyal servant. I bought a new one.





That´s Minna and her new bike, driving one way street.. to the opposite direction, you see.
Siellä menee Minna ja uusi pyörä, yksisuuntaista vastavirtaan.
Yesterday and today we have spent an hour per evening at the orphanage. It is a lot of staring and embarrasing tries to learn vietnamese, at first. It seems very nice though. One week from here,on Sunday, we´ll have our first Life Skills Training-lesson/workshop, and tomorrow we´ll start planning together with Aino and Henna.
Oh these adventurous days :)

3 kommenttia:

  1. Jei! "uskollinen ratsuni, ostin uuden" :D :D Ihana blogi, markkinoin tätä kavereille, kun on vaan niin leppoisa. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Jee indeed :)

    Heidi, hyvä että viihdyttää, levitä toki ilosanomaa, ehe heh. Tsempit sulle jah!

    VastaaPoista