maanantai 28. syyskuuta 2009

Taifuunia odotellessa


(Picture from google.)


Täällä istuskellaan hotellihuoneessa ja odotellaan taifuunia saapuvaksi. Ulkona sataa hullun lailla vettä, tuulee ja hotellin käytävällä valuu seinistä pikkuhiljaa vesinoroja. Valot on menny vasta kerran, sähköt ei kokonaan vielä kertaakaan. Ollaan luettu netistä Ketsana-nimisestä taifuunista, joka siis saapuu Hueen ensi yön aikana. Googlettakaa toki tarkemmin, en tähän ala kirjottelemaan sen enempää, niin voi herkemmätkin jatkaa vielä lukemista ja rohkeammat googletella mikäli siltä tuntuu ;)

Huoneemme sijaitsee suht korkealla, hotellin toisessa kerroksessa, joten toivomme etteivät tulvat meitä tavoita. Ikkunat paukkuu tuulen niitä koetellessa ja Sailan peti sijaitsee suoraan ikkunan alla, joten voi olla että Minna saa parisänkyynsä ensi yöksi muutakin seuraa kuin luomia nuolevat torakat. En haluaisi yöllä herätä siihen että sataa lasia päälle. Tuskin siis tulee lasit sisään, mutta hätävarjelu on paras varjelu. Vai miten se meni ;)

Päivällä kävimme Hennan kanssa ruokaostoksilla, huomenna ei vissiin ole kaupat, koulut ja muut auki. Harmi vaan ettei voida sen suurempia täällä keitellä, mutta onneksi on tuo jääkaappi, niin saa juttuja säilöön.

So, here we are sitting in our hotel room and waiting the Ketsana-typhoon to arrive. (You can google it if you want to know more, this way it´s on your own responsibility to gain info;) It is raining hard outside and is very windy too.

Our room is on the second floor of the hotel, so hopefully the floods do not reach us, if they ever shall rise. My bed is located straight under the window, so it might be that next night Minna will have some company in her double bed, just in case the wind gets really bad ;)
I also went to do some grocery shopping earlier today with Henna, as tomorrow schools and shops will be closed.

Well, anyway and anyhow, this is it for now. Talk to you later!!

Tämä tällä kertaa, kuulemisiin!!


EDITED BY MINNA 29.09 12:17 :

Tältä myrsky näyttää ikkunastamme tällä hetkellä.

This is how the storm looks now.

4 kommenttia:

  1. Pysykää sisällä tytöt! Myrsky vie muuten.

    terkkuja. Teija-äiti

    VastaaPoista
  2. Juu, nyt on myrsky ainakin hetkeksi tauonnut. Käytiin kahlaamassa tuolla tulvavedessä. nam. Sähkötkin palasi muutaman tunnin tauon jälkeen. Ei kyllä auta jääkaappi kauan jos sähköt näin sammuilee. Vielä ei ole kuitenkaan ruoan kanssa ongelmia. Suurlähetystöstä soitettiin, et onks meillä kaikki ok:)

    VastaaPoista
  3. yai, saila, was that your lovely voice i the beginning?? so good to hear you :)

    VastaaPoista