maanantai 7. syyskuuta 2009

Ping Pong kaikki!

Nää olis nyt menossa Vietnamiin harjotteluun ja täältä muut vois lukee et mitä ne siel tekee. Jos niinku kiinnostaa.

Matkavalmistelumme ovat koostuneet seuraavista asioista:
Rokotukset, viisumit, matkaliput, kaikki koulun tärkeät paperit ja niiden saaminen oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, sekä Kelan viralliset paperit ja niiden ympäriinsä lähettely, tarvittavien tavaroiden hankinta/metsästys, lääkkeet!, vietnamilaisen ruoan maistelu Itäkeskuksen vietnamilaisessa ravintolassa sekä harhainen toiveajattelu reissusta ja sen kulusta.

Matkaan olemme lähdössä 17. syyskuuta eli 10 päivän kuluttua. Vietnamissa vietämme seuraavat kolmisen kuukautta tehden opiskeluihin liittyvää harjoittelua Hue Help-nimisessä järjestössä. (Lisää Hue Helpistä voit lukea osoitteesta www.huehelp.org)
Tulemme asumaan Huessa joka oli Vietnamin pääkaupunki Nguyen dynastian aikaan. Hue sijaitsee Keski-Vietnamissa itärannikolla.

Lisää harjoittelusta voit lukea myöhemmin, jahka pääsemme Vietnamiin asti.
Mikäli kaikki sujuu niin kuin toivomme ja haluamme, niin palaamme Suomeen Thaimaan kautta kolme päivää ennen jouluaattoa.

Jäämme odottamaan mielet pinkeänä tulevaa matkaa ja kirjoittelemme tänne aina kun jotain kirjoittamisen arvoista on. Kommentit ovat todella tervetulleita ja toivomme että viihdyt matkassamme!

Hartain terveisin,
Saila ja Minna

PS. We try to write this blog both in English and Finnish, so all our friends could follow our journey. Please leave comments to us!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti