keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Bikini season

Ollen tietoisia Ketsanan aiheuttamista tuhoista ja jopa kuolemista, emme halua tässä hehkuttaa tulvan ihanuutta ja tilanteen eksoottisuutta.
Kuvista voitte kuitenkin hieman nähdä tulvaa ja sen vaikutuksia tässä hotellimme ympäristössä.

Kohtaamamme turistit kulkivat hymyssä suin tulvivilla kaduilla ja istuivat tyytyväisinä jalat pohjetta myöten tulvavedessä kahvilassa. Turistit ottivat jopa kontaktia toisiinsa paremmin kuin tulvattomina aikoina ;)

Maanantain ja tiistain välinen yö oli aikamoista tuulen tuiverrusta ja vesisadetta. Tuuli heitti parvekkeemme ovet auki useammin kuin kerran ja ikkunat kolisivat. Aamulla ilma ei sen suuremmin rauhoittunut. Tiistaina päivemmällä sade ja tuuli lakkasivat kuitenkin hetkeksi. Arvelimme sen olevan vain tyyntä myrskyn edellä, sillä netistä saamiemme tietojen mukaan taifuuni saavuttaisi Huen illalla kymmenen jälkeen. Viime yö oli kuitenkin jopa rauhallisempi kuin edellinen, vaikka veden pinta nousi illan aikana todella nopeasti.

Turvassa siis olimme ja olemme edelleen, vaikka kadulla tulviikin vielä.


Our so called homestreet flooding.
Kotikatumme tulvii.

Sitkeitä nuo vietnamilaiset, täällä ne veti skoottereilla vaikka vettä oli jo reilunlaisesti. Tuon sedän skootteri ei vaan enää tainnut kulkea..
Vietnamese were driving with their motorbikes though it was flooding. This motorbike just did not work anymore, I guess..


Henna turisteilemassa tyylikkäässä sadetakissa, tuulen puhaltaessa.
Henna taking pictures in her very stylish raincoat.


This is from our hotel, first floor, where reception is. Japanese tourists posing for the hotel staff.
Tämä on hotellimme ensimmäisestä kerroksesta, jossa respa sijaitsee. Japanilaiset turistit siinä poseeraavat hotellin työntekijän ottaessa kuvia.


This was the situation on our street the last time we checked it in the evening. In the morning it was already a lot lower.
Vesi oli tällä tasolla kotikadullamme kun viimeisen kerran pääsimme sitä katsomaan. Aamulla vesi oli jo laskenut huimasti.

A dead cockroach, hahahhahahahaaaa. Though they said that those little creatures may only be pretending to be dead.. why would they be so smart? Yak.
Kuollut torakka, hahahahahhaaa. Meille kyllä sanottiin että ne voivat vain teeskennellä kuolleita.. miksi ne olis niin fiksuja? Hyi.
So, here is some update from our point of view of Ketsana. This is written with baring in mind that it destroyed a lot and even killed people..
Monday night was pretty restless. It was raining hard outside and wind was blowing so that it opened our balcony doors four times during the night and kept on banging our windows.
Tuesday morning the streets started to flood. Otherwise, as the day went by, weather calmed down, though the water kept on raising.
We thougt it was just silence before the storm hits, as we had read from the internet that Ketsana reaches our area around 10 pm. However, last night was a lot more calm than the night before.
So, we were safe and will continue so, though the streets are still flooding.

3 kommenttia:

  1. Huh, teillä on siellä hurjat ja jännittävät oltavat! Pysykäähän turvassa myrskyiltä ja valekuolleilta torakoilta! :D Seuraan blogianne :) *hali* T: MaariaN

    VastaaPoista
  2. Torakat on hirveen fiksuja. Ja ne voi elää ilman päätä vaikka kuinka kauan. Ne tänne jää katteleen, sitten kun me on tää pallo saatu kaluttua loppuun... Hyvää tulvaa!
    -HeidiR kohta tulvivasta Joensuusta. :)

    VastaaPoista
  3. cute raincoat! oh these japanese..cannot stop posing!

    VastaaPoista