maanantai 14. syyskuuta 2009

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Ei lääkkeet vaan aika.

Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Who ever that may be. Kova paikka sanoa hyvästit, vaikka reissumme kestää vain sen 3kk. *huokaus*

Ei pysty kyllä enää keskittymään mihinkään. Tänään meillä oli vielä tentti. Kivaa. Olisi pitänyt myös saada yksi case study valmiiksi ennen reissua, mutta ei kyllä pysty yhtään miettimäänkään koulujuttuja. Saa nyt nähdä tuleeko se koskaan valmiiksi?!

Vielä ollaan tehty viimeisiä ostoksia ja hamstrattu lääkkeitä. Toivottavasti ei tule tarvetta ihan kaikelle mitä on mukana:) Ollaan sen verran uhkarohkeita, että lähetään matkaan ilman malariaääkitystä. Kv-koordinaattorimme mukaan se ei ole Huessa tarpeen ja jos lähdemme jonnekin muualle niin hankimme sen sitten paikan päältä. Krhm. Vähän jänskättää miten käy..
Ai niin. Meillä ei myöskään ole vielä vikaa lentoa Saigonista Hueen. Ootetaan luottokortin saapumista. No, kyllä nää jutut yleensä aina jotenkin järkkääntyy.

Seuraava raporttini paikan päältä. Adios! Voikaa hyvin!

EDIT 15.09.2009: kortti saapui ja vika lento ostettu!! jipii! Kyllä meistä pidetään huolta:)


och nästan samma på engelska:

I agree with Saila. It's really difficult to say goodbyes. *sigh*
I'm having serious concentration problems (as if I wouldn't always. ) I won't finish my case study before I leave, so there's a chance I'll never finish it. Nice. We have done some last minute shopping and bought lots of medicine. Hopefully we won't be needing them all..However, we don't take any malaria medicine because our international placement coordinator said it's not needed in Hue. Hope so.. Also, we don't have tickets to the last flight from Saigon to Hue yet because we're waiting for a credit card to arrive. Well, things will work out somehow, I'm sure.

My next report from Hue. Take care!!

EDIT 15.09.2009: we got the card and bought tickets to the last flight. yay! we're taken care of:)

1 kommentti:

  1. Hyvää reissua toivoo jokkepokke. Täällä pidän talon pystyssä sillä aikaa kun te valloitatte maailman. Ja nyt sulkista pelaamaan->

    VastaaPoista